Szeptember közepén újra Telekom Electronic Beats Festival lesz Budapesten

Szeptember közepén újra Telekom Electronic Beats Festival lesz Budapesten

A hír pár napja érkezett, de már tömegek éljeneznek.

Napra pontosan nem tudjuk, de az biztos, hogy valamikor július 18-19-én került kihirdetésre az idei Telekom Electronic Beats Festival budapesti állomása. A szeptember 14-15-re meghirdetett esemény még nem árult el sokat a programjáról, de azt már biztosan tudjuk, hogy idén a Várkert Bazár ad majd otthont az ízig vérig elektronikus zenei eseménynek. 

Tehát fellépőket még nem tudunk, de az időpont és helyszín biztos, amire tömegek már ráugrottak, hiszen az eseménynél nagyjából bő 4 ezer fő jelölt már vissza. Ráadásul ezt még olyan gondolatokkal egészítik ki a leírásban, hogy még lehet, hogy "a Lánchíd forglama is átalakul tőle."

Ez már izgalmasan hangzik program nélkül is, amihez a teljes szöveget ide is tesszük, ami jelenleg az eseményben található, a további infókig pedig nézzük meg 2016-ban mit művelt Kink!

"Ismét Telekom Electronic Beats Festival a magyar fővárosban, nagyobb léptékben, mint valaha: az ősz első napjaiban, a dunai panorámás Várkert Bazárban készülünk egy aktuális és felvillanyozó zenei lineuppal, és olyan további aktivitásokkal, hogy talán még a Lánchíd forgalma is átalakul tőle. Igazoljátok vissza az eseményt, hogy minden fejleményről azonnal értesülhessetek, hamarosan fény derül mindenre!"