Solomun mágusunk őrületes formában van

Solomun mágusunk őrületes formában van

És nem hagyja otthon ezt június 23-án sem, amikor végre Budapestre is beugrik egy 4 (!) órás szettre!

Az oké, hogy Solomun 2012-ben elért valami olyan csúcsot, ami a sikerek fellegei fölé emelte, de ki gondolta volna, hogy azzal a mozdulattal a hallhatatlan elektronikus zenészek közé avanzsál, ahonnan nincs lefelé, csak mindig egy kicsit fentebb!?

 

A Bosznia-Hercegovinából induló Mladen olyan mélyen érzi az elektronikus zenéket, hogy ma már bátran mondhatjuk bizonyos trackekere, hogy olyan „solomunos”. Bizony, Solomun az elmúlt 6 évben nem csak divat lett, hanem a divat kérge alá nézve egy folyamatosan csiszolódó gyémánt, ami bármilyen fényben is forog, ott kellő mértékben tündököl.

 

Marha szerencsések vagyunk, hogy aktuális csúcspontján egy teljesen ráépített éjszaka, 4 órás szett közepette találkozhatunk vele Budapesten. A június 23-i éjszaka előtt viszont néhány közelmúltbeli pillanatot megidézünk, mely alapján biztosra mehetünk, hogy vehetjük a jegyünket, mellyel bejuthatunk a Hungexpo csarnokába, hogy találkozzunk a szcéna jelenlegi legkülönlegesebb alakjával, Solomun mágus úrral!

 

Kezdjük a sort egy amatőr felvétellel, melyben januárban a Tale of Us párossal közösen produkált b2b szettje fél órás részlete látható/hallható:

Ha már b2b, akkor ne maradjon ki a Dixonnal közös szett sem, ami nem csak, hogy zseniális, hanem a szomszédos EXIT fesztiválon tavaly történt meg:

Persze, tavaly a Tomorrowlandről sem hiányozhatott, ahol napfényben tartott varázslatoktatást, amit a közönség hatalmas tánccal hálált meg:

Idén talán eddigi legzseniálisabb fellépését adta Franciaországban, egy római kori Amfiteátrumban, ahol nem csak a helyszín bizonyult lélegzetelállítónak, hanem Solomun is olyat hozott, ami még a tőle várton is felülteljesített!

És egyik legfrissebb szettje az idei Sónar Festivalról származtatható, amit alig pár nappal a budapesti fellépése előtt adott, bő 2 órán keresztül, a Diynamic Music nevű kiadójának szabadtéri mulatozásának zárásául:

Elég lesz ennyi, hogy biztosan ott akarj lenni június 23-án a Hungexpon?