Megérkezett az idei Sonus napi bontása!

Megérkezett az idei Sonus napi bontása!

Vészesen közeledik a Sonus fesztivál, amitől már csak pár hét választ el minket.

Ha találkozik a nyár, az elektronikus zenei szórakozás és az augusztus, akkor megszokhattuk, hogy a Time Warp eseményeket is szervező COSMOPOP csapat is elhagyja a német komfortzónáját és megrohamozza a horvát tengerpartot.

Az idén már 6. alkalommal megrendezésre kerülő SONUS Festival minden nyár egyik legjobban várt fesztiválja, legalábbis azok számára biztosan, akik a színtiszta elektronikus zenei szórakozást, abból is főként a techno és house védjegyekkel tűzdelt stílusokat kedvelik.

A Pag szigetén, a Zrce beach-en zajló 5 napos fesztivál 3 klubban (Aquarius, Kalypso, Papaya) és egy hajón forgatja az eszméletlen bulikat, melyben olyan közreműködő szerveződések fordulnak meg, mint a Movement, a Resident Advisor, a Fuse Club, a Junction 2, vagy például az XLR8R.

A több mint 5 tucat fellépő nevével fémjelzett esemény legnagyobb várakozása mindig a napi bontás, hogy ki melyik nap, melyik helyszínen lép fel. Erre már nem kell várnunk, hiszen elérhető a Sonus oldalán, de mi is megmutatjuk részletesen, hogy mi fog történni augusztus 18-23. között!

Az első napot megelőzőn viszont még sor kerül egy nulladik napi megnyitó bulira, aminek a Noa Beach Club ad helyet és a Fuse fémjelzi olyan nevekkel, mint Enzo Siragusa, Archie Hamilton, Rossko és Mariano Mateljan.

A Sonus-ról bővebben itt tudtok tájékozódni és érdemes csatlakozni a Sonus Festival Group Hungary csoporthoz!