Ezek voltak a hét legjobb streamjei

Ezek voltak a hét legjobb streamjei

Nina Kraviz, Carl Cox és a többiek is szép szetteket adtak a világ számos pontjáról!

Hűen a stream világához mostantól heti, vagy legalább két heti rendszerességgel gyűjtjük össze az aktualitásokat, azaz olyan streameket, melyeket az adott megjelenés körüli időpontban forgattak.

Első ilyen alkalmunkon 7 szettet hozunk, melyek nem mindegyike idén került élő adásba, mert volt olyan, amit éppen ezen a héten dobtak vissza re-stream-be. Tette ezt a Be-At.TV, hogy egy csendes hetükön se legyen csend az oldalon! Milyen jól tették, hiszen két értékes szettet kaptunk vissza a tavalyi évből. 

Nem szaporítva a szót, jöjjönek a válogatás élőzések:

Kezdjük a sort mindjár a hét hajnalán, amikor is az EXIT Festival Dance Arena helyszínét a múlt hétvégi őrület legutolsó akkordjaként hétfőn hajnalban Nina Kraviz kisasszony zárta a maga mostanság elvetemült techno-acid hullámzásával. A stream két blokkban került adásba, talán technikai probléma miatt:

Hétfőn aztán este is kaptunk egy világsztárt a képernyők elé, ráadásul nem is akár milen minőségben. Carl Cox a francia Cercle csapatnak ugrott be zenélni, akik szokásukhoz hűen monumentális helyszínen forgatták le a szettet. Sajnos a Facebook vélhetően zenejogi úttörése bekavart egy kicsit, így ez a stream is két részletben futott:

 

Aztán a hét második felében a Mixmag két bázisáról is jelentkezett The Lab című műsorával. Előbb Bambounou Londonból, majd Founder of Filth New Yorkból adta a távolba a zenéit:

A Be-At.TV két re-streamje is pompás volt, hiszen a Woomoon Closing partyról Adriatique szettjét, az Electric Castle Festivalról pedig Eats Everything szettjét adták vissza a tavalyi évből:

Végül a hét legkiemeltebb eseményéről, a Tomorrowland fesztiválról is érkeznek egész hétvégén a streamek, amiről bővebben itt is írtunk, de a rendelkezésre álló, már felvételen is elérhető formában Joris Woorn szettjét emeljük most be ide. Jövőhéten aztán majd összeszedjük a legjobbakat a tucatnyi Tomorrowland közvetítésből és máshonnan is ;)