Aki nem ér oda, rajtunk keresztül az is megkapja idén a Balaton Soundot!

Aki nem ér oda, rajtunk keresztül az is megkapja idén a Balaton Soundot!

Mert, mi biztosan ott leszünk és közvetítünk, élőben, sokszor.

Hosszú heteken vagyunk túl, ami nem csak azzal telt számunkra, hogy élveztük a korai nyarat, hanem rengeteget dolgoztunk, például azon, hogy megszülessen a StreamON részvétele az idei Balaton Soundon. Hosszas egyeztetéseket követően csapatunk július 4-től minden nap jelen leszünk Zamárdi partjain, hogy a legjobb szetteket közvetítsük nektek élőben.

Hogy mi lesz a teljes stream program, arról közvetlenül a fesztivál előtt tudunk majd nyilatkozni, viszont az biztos, hogy több színpadról sugározzuk majd a vizuális éterbe a fellépők szettjeit, akik folyamatosan jelzik vissza a közvetíthetőségüket. Annyit már elárulhatunk, hogy sokszor jelentkezünk majd és sok neves arc már jóváhagyta a felkérést és lesznek különleges helyszínek is!

A mega fellépők szettjeire azért ne számítsatok, de biztos, hogy több különleges pillanat fut majd élőben a Balaton Sound csatornáján, melyet mi is aktuálisan megosztunk majd a StreamON közösségi oldalán.

Ha ott lesztek a BS 2018-on, akkor gyertek majd oda élőben, ha erre nem lesz módotok, akkor kapcsolódjatok majd az élő közvetítéshez!

Addig nézzük, mire számíthatunk, ha netán Ellen Allien felenged minket a hajós bulijára: