A csütörtöki Bedroom house sztárfellépőjével élvezzük a hetet

A csütörtöki Bedroom house sztárfellépőjével élvezzük a hetet

Már mindjárt július 19., amikor a Bedroom csapat Leo Polt látja vendégül!

House, house és house. Ha valami, akkor ez 100%-ig biztos a Bedroom csapat által igazgatott Fine Selection csütörtökökre. Az A38 Hajó Orrteraszán futó eseménysorozat július 19-i kiadásán beújít és igazi ínyencségel kedveskedik a közönségnek, továbbra is INGYENES belépőjével.

A finomságokat a francia Leo Pol hozza magával, akinek olyan kiadóknál jelennek meg zenéi - sokszor csak bakeliten - mint a Concrete Music, a Velvet, a Bass Culture Limited, a Popcorn Records, vagy a Body Parts. Ráadásul hozzánk most nem is a fekete korongos pakkjával érkezik, mert igazi live specialistaként most egy remek élőházalással ringatja meg a Hajót!

Az eseménynél további infókat találunk, ugye mondanunk sem kell, hogy 17-kor kezdés, 19-ig koktélok 2őt fizetsz 1et kapsz alapon, az ingyenes belépő, meg a Bedroom csapat mellett még Peter Bernath is pakol egyet. Az egészre a krém pedig az lesz, hogy élőben közvetítjük mindezt ;)

Szóval, hangolódjunk ezekkel az idei csemegékkel:

Ja, és még valami. Kivételes csütörtök alkalmával a buli nem ér véget a Hajón, mert folytatódik a Secret Room-ban, egészen hajnalig;)