8 éves ünnepi menetre készül a bedroom, és velük tartunk mi is!

8 éves ünnepi menetre készül a bedroom, és velük tartunk mi is!

Ilyen alkalomra évente csak egyszer kerül sor, amit most a Hajón tartanak a srácok!

A bedroom csapat az egyik legszubkulturálisabb e-zenei team, akiknek történelme ma már 8 évre nyúlik vissza. Mivel közeleg a 8 éves alkalom, a srácok így emlékeznek vissza az eseménynél felidézve a kezdeti törtánelmet:

"Kb. 8 éve a Király utcában sétálgattunk, éppen csak felköltöztünk Pestre. Enyhe vodkamámorban nyitottunk be a régi Kuplungba, lesepertük a port a Trabantlimuzin dj pultról és elindítottuk az első zenét. Tobi bátyánk papír kavés poharakkal érkezett, abból kínálta a csempész whiskyt. Egy maroknyi jó barát és pár sosem látott hippi arc társaságában elindult az első bedroom."

Ez azóta a kezdeti pont, amiből minden fakad, és van miről beszélnünk, ha a bedroom-ot emlegetjük, mert ha csak arra gondolunk, hogy legújabb gyermeküket, a Fine Selection csütörtököket nekünk is hány alkalommal volt szerencsénk közvetíteni, már az is épp elegendő ahhoz, hogy ez a maroknyi lelkes zeneszerető csapat bizonyítsa nagyszerűségét számunkra.

Most, augusztus 16-án, csütörtökön ismét velük tartunk az A38 Hajó Orrteraszán, hogy a 8 éves bedroom rave kellő mértékű közvetítésre leljen, amihez a megszokott álló kamerás streamelésen túlnézve, most legalább 2-3 kamerával közvetítjük majd a heppöninget!

Természetesen mint mindig, most is azt ajánljuk, hogy gyertek le élőben, de ha mégsem tehetitek, akkor otthon eléritek majd a bedroom oldaláról!

A srácokat idézve: "Gyertek, fasza lesz!" Ehhez adig egy kis előszót is a fellépői triumvirátustól;)

Electric Boutique

Monoclick 

Lepton