7 millió lejátszás és 10 szett, amit ajánljuk a múlt hétvégi Tomorrowland streamek közül

7 millió lejátszás és 10 szett, amit ajánljuk a múlt hétvégi Tomorrowland streamek közül

Több tucat stream született, melyek közül ezeket a random legjobbakat választottuk ki, miközben a számokat is górcső alá vettük.

A Tomorrowland népszerűsége idén is töretlen volt, amit milliók követtek az otthonukban is. Nem véletlenül, hiszen maga a fesztiválra bejutás is elég borsos áron van, de legalább a szervezők nagyvonalúan gondoltak mindenkire, aki nem volt ott. Ezzel párhuzamosan persze saját Youtube csatornájuk nézettségét is szépen generálták a több tucat élőben streamelt, majd rögzített szett feltöltésével. Ha csak a mi 10-es válogatásunkat nézzük, már az is majdnem 800 ezres lejátszásnál tart alig pár nap alatt.

Nem beszélve a mainstream fellépések közvetítésével, amik önmagukban több százezres nézettséget produkáltak, melyeknek köszönhetően már 5 napon belül több mint 7 millió lejátszással rendelkezik a Tomrrowland csatornája.

A 2005-ben indított fesztivál vállakozás tehát 2018-ban is csúcsra jár, a közönség imádja a felépített álomvilágot, az érzés ellenállhatatlan, a Tomorrowland szárnyal tovább lassan két évtizedes ünnepi pillanatához. Addig persze még lesz pár Tomorrowland, például a most hétvégi etap, amikor megint sok stream fut majd élőben és sok millió ember nézi majd meg otthon live és rögzítve. De előbb most nézzük azt, amin már túl vagyunk, mi ezeket szerettük a legjobban, benne mainstream és undergroud vonalat is fenntartva, de itt megtalálható az összes szett is!

Kezdésül jöjjön a Camelphat páros, akikkel személyesen is volt szerencsénk találkozni, amikor a Balaton Sound idei felvonásán az egyik napon velük hajóztunk a magyar tengeren:)