6 live szett a múlt heti Bataon Soundról

6 live szett a múlt heti Bataon Soundról

Több mint 60 óra streamből itt van 12 óra, a múlt heti Soundról.

Július 4. és 8. között a StreamON egyik eddigi legnagyobb feladatát láttuk el. A Balaton Soundon első évben indított Clubs On The Beach programját teljes széltében élőben közvetítettük, ahol 5 klub, 60 órányi zenei áldással jelentekezett. Ehhez még hozzá jött a Boat Party hajós bulik videós rögzítése, így több mint 70 órányi élő szettet közvetítettünk és rögzítettünk.

A munk nemes volt és szerencséseknek mondhatjuk magunkat, hogy az első évében mi oszthattuk meg a világgal, hogy mi történik ezen a nagyszerű helyszínen, ami belenyúl a Balatonba és a Tihany mögött lemenő napba.

Mind az 5 nap kifejezetten jól telt és remek szetteket hallhattunk a javában külföldi, de néhány hazai fellépőtől is. 

A streamek a Balaton Sound hivatalos oldalán futottak és a későbbiekben újra közvetítésre kerülnek majd, de néhány fellépő engedélyt adott arra is, hogy a saját közösségi oldalán is kimenjen az élő szett, így néhányuk felületén rögzítésre került a StreamON munkája, és persze a fellépők szettje, melyet most vissza is nézhetünk. Jöjjön a nagy meglepetést okozó Jay Clarke, a lepel alá bújt Hyenah, John Jacobsen, valamint hazai részről Falcao, VRKO és Rony Breaker szettje, már csak rá kell kattintani a nevekre ;)

Jay Clarke

Hyenah

John Jacobsen

Falcao

VRKO

Rony Breaker